ThuisbakkersDagen overzicht van de Deelnemers! 

Rondom het eerste weekend van november houden thuisbakkers en hobbybakkers open huis en geven zo een kijkje in de keuken voor buurtbewoners die houden van gebak. Zij organiseren een high tea, workshop, taartveiling of andere activiteit om buurtgenoten met hun bakkunsten kennis te laten maken!

Benieuwd welke thuisbakker uit jouw buurt meedoet, zodat je je bij een van hen kan aanmelden? Kijk dan in het overzicht hieronder.

Breda

Taartbox-to-go

In het weekend van 6 en 7 november ga ik een taartbox-to-go verkopen met 3 verschillende taartsmaken. Mensen kunnen een bakkie komen doen en hun box ophalen.

Verder ga ik heel de maand November de actie Bake for Life onder de aandacht brengen en doneer ik een deel van de opbrengst van die maand.


Contact:
Sahaira Hodge
opgeven via facebookEgmond a/d Hoef

Koekjes voor het goede doel

Voor Allerzielen op 2 november maak ik Soulcakes. Biologische koekjes met rozijnen en winterse specerijen. Deze werden vroeger in Engeland uitgedeeld aan de mensen die een liedje/gebed kwamen zingen aan de deur om de doden te herdenken.

Kosten: €3,50 per 6 koekjes hiervan gaat €0,50 cent naar de stichting Bake for Life. Vooraf te bestellen tot maandag 1-november.

1 en 2 november afhalen op Bisschopskroft 9

 

Contact:
Ramona Kuijpers
 keepsyoursoulalive@gmail.com

Leidschendam

Stoelendans-hightea

Mijn huiskamer is niet zo groot, dus doen we stoelendans-hightea! Kom binnen, neem mijn zelfgebakken lekkernijen en een kop thee. Komt de volgende buur binnen, dan schuif jij een plekje op, totdat de stoelen vol zijn. 

Je mag een vrijwillige bijdrage doen, voor de onkosten.

Zaterdag 6 nov 15:00-17:00

Laat even weten dat je komt dansen bij Gravin 427

 

Contact
Sanne Alblas
gravin427@gmail.com


Leusden

Cupcake verkoop

Op 6 november ga ik cupcakes verkopen en een deel van de opbrengst gaat naar bake for life. De cupcakes kun je ophalen op Pachter 11 van 15.00-17.00. Neem contact met me op voor je bestelling! 

Contact
Petra Schoute
Petra.Schoute@hotmail.com 

 


Voorburg

High tea

Graag nodig ik je uit om te komen genieten van mijn zoete lekkernijen! Ik zorg ook voor koffie & thee. Ik vraag aan iedereen een vrijwillige bijdrage (er staat een potje waar het geld in kan). Het opgehaalde bedrag gaat in zijn geheel naar Bake for Life!

zondag 7 nov 15:00-17:00 Paradijsstraat 66

 

Contact:
Jorine van Ruitenbeek
info@cakeenfeestjes.nl