Wat zijn de ThuisbakkersDagen?

Dit jaar, in het weekend rond 7 & 8 november 2020 worden de ThuisbakkersDagen georganiseerd door ThuisbakkersPunt. Door het hele land houden thuisbakkers open huis en worden er door hen activiteiten georganiseerd op het gebied van bakken. Je bepaalt zelf of deelnemers aan jouw activiteit een bijdrage moeten betalen en zo ja, hoeveel.  De gedachte is dat een zelfgemaakte traktatie mensen écht met elkaar verbindt en bijdraagt aan contact in de buurt. Jij bepaalt helemaal zelf hoe je deze dag invult met bijv. een bakworkshop, high tea of taartenveiling, binnen jouw mogelijkheden. Doe mee en zet jezelf op de kaart!

Wat bieden we jou?

Misschien denk je nu: goh leuk, maar hoe doe ik dat? Dat begrijpen we heel goed, en daarom helpen we je graag op weg.

Als je je aanmeldt, ontvang je een inlogcode. Met deze code kun je inloggen op een beschermd gedeelte van de website van ThuisbakkersPunt. Hier vind je in de aanloop naar de Thuisbakkersdagen allerlei handige tips, materialen en informatie zoals:

  • Inspiratie en tips voor het bedenken van je activiteit.
  • Tips voor het uitnodigen van deelnemers.
  • Een poster die je kunt downloaden en achter je raam plakken.
  • Flyers om te downloaden en te verspreiden in je buurt.
  • Een persbericht dat je kunt versturen naar de lokale pers voor extra reclame in jouw buurt.

Wat kost het?

Voor een thuisbakker van het ThuisbakkerPunt (de thuisbakkers die je op de site kan vinden) of een deelnemer van vorig jaar, zijn de kosten voor deelname € 10,00. Sta je nog niet op de site? Dan vragen we € 15,00 voor je deelname.

Voor dit bedrag voorzien we jou van alle bovengenoemde informatie en materialen die je nodig hebt om jouw activiteit te laten slagen. Bovendien ben je te vinden in het overzicht, zodat mensen in jouw omgeving je kunnen vinden tijdens de ThuisbakkersDagen.

Je kan je ook aanmelden als thuisbakker op de site +  de ThuisbakkersDagen. Dan betaal je geen inschrijfkosten! Je ben dan een jaar lang te vinden op onze site voor liefhebbers van gebak, die dat bij jou kunnen bestellen. Dit kost eenmalig € 10,- voor de ThuisbakkersDagen en € 1,- per maand als thuisbakker op onze site. 

Hoe geef je je op voor de Thuisbakkersdagen?

Aanmelden doe je door te klikken op deze link, en dan € 15,00 te betalen via Ideal. Vervolgens krijg je een scherm te zien waarop je je gegevens en je informatie over jouw ThuisbakkersDagen-activiteit kwijt kan. Wanneer je dit hebt ingevuld en verzonden krijg je een code voor de inlog en kun je aan de slag om van jouw deelname aan de ThuisbakkersDagen een succes te maken. 

Deel!

Deel jouw initiatief tijdens de ThuisbakkersDagen op social media met de hashtag #ThuisbakkersDagen en tag ons met @ThuisbakkersPunt