Wat zijn de ThuisbakkersDagen?

In en rond het weekend van 5 & 6 november 2022 worden de ThuisbakkersDagen georganiseerd door ThuisbakkersPunt. Door het hele land houden thuisbakkers open huis en worden er door hen activiteiten georganiseerd op het gebied van bakken. De thuisbakker bepaalt zelf of deelnemers aan jouw activiteit een bijdrage moeten betalen en zo ja, hoeveel.  De gedachte is dat een zelfgemaakte traktatie mensen écht met elkaar verbindt en bijdraagt aan contact in de buurt. Jij bepaalt helemaal zelf hoe je deze dag invult met bijv. een bakworkshop, high tea of taartenveiling, binnen jouw mogelijkheden. Doe mee en zet jezelf op de kaart!

Wat bieden we jou?

Misschien denk je nu: goh leuk, maar hoe doe ik dat? Dat begrijpen we heel goed, en daarom helpen we je graag op weg.

Als je je aanmeldt, ontvang je een inlogcode. Met deze code kun je inloggen op een beschermd gedeelte van de website van ThuisbakkersPunt. Hier vind je in de aanloop naar de Thuisbakkersdagen allerlei handige tips, materialen en informatie zoals:

  • Inspiratie en tips voor het bedenken van je activiteit.
  • Tips voor het uitnodigen van deelnemers.
  • Allerlei PR materiaal om te verspreiden in je omgeving
dag van de thuisbakker november

Wat kost het?

Voor deelname aan de ThuisbakkersDagen zijn verschillende tarieven;

  • Leden van ThuisbakkersPunt betalen €5,00 en melden zich aan door een mailtje te sturen naar info@thuisbakkerspunt.nl.
  • Nieuwe leden; ben je nog geen lid van ThuisbakkersPunt maar wordt je dit wel gelijk, dan betaal je €25,00 (en betaal je dus geen aanmeldkosten). 
  • Niet leden betalen €15,00

Voor dit bedrag voorzien we jou van alle bovengenoemde informatie en materialen die je nodig hebt om jouw activiteit te laten slagen. Bovendien ben je te vinden in het overzicht, zodat mensen in jouw omgeving je kunnen vinden tijdens de ThuisbakkersDagen.€15,00

Hiermee meld je je aan voor de ThuisbakkersDagen 2022, na aanmelden krijg je een inlogcode voor het ThuisbakkersDagen materiaal.  


Lees hier de veel gestelde vragen over de ThuisbakkersDagen. Zit jouw vraag er niet bij? Stel deze dan via info@ThuisbakkersPunt.nl

dag van de thuisbakker november