ThuisbakkersDagen  7 & 8 november 2020

Ben je thuisbakker en vind je het leuk meer contacten te krijgen in je buurt? Of ben je vooral goed in gebak opeten? Dan hebben wij iets leuks voor je!


De ThuisbakkersDagen, jaarlijks rondom het eerste volle weekend van november! Thuisbakkers houden open huis voor de mensen uit hun buurt. De thuisbakker bepaalt helemaal zelf hoe hij/zij deze dag invult binnen zijn/haar mogelijkheden en kostenplaatje. Denk bijvoorbeeld aan:

  • High tea met eigen baksels
  • Workshop cupcakes of taart versieren
  • Workshop bonbons of truffels maken
  • Workshop hartige hapjes maken (kaasstengels, (worsten)broodjes, quiches, etc)
  • Koffie met gebak met je buren / vrienden / familie / sportmaatjes / collega's
  • Een veiling van brood of gebak organiseren voor een goed doel naar keuze

ThuisbakkersPunt helpt de thuisbakkers op weg, en helpt buurtbewoners de deelnemende thuisbakkers in de buurt te vinden. 

Bakken voor je buur: verbinding belangrijker dan ooit

Sinds maart van dit jaar ziet de wereld er iets anders uit: het coronavirus bereikte ons land en dit heeft ook impact gehad op het thuisbakken. Sommigen zagen hun bestellingen afnemen of waren tijdelijk niet in de mogelijkheid om workshops te geven. Anderen stortten zich op het maken van kleine taartjes of begonnen met het verzorgen van catering. In ieder geval is de behoefte aan contact en verbinding met de buurt nu belangrijker dan ooit. Daarom laten we ook dit jaar de Thuisbakkersdagen door te laten gaan in aangepaste vorm.

Ben je thuisbakker? Kijk dan hier voor meer informatie en aanmelden.

Bezoekje bij een thuisbakker 

Ben jij een liefhebber van gebak? Vind dan een thuisbakker in jouw buurt en ga langs!

In 2019 zijn de eerste ThuisbakkersDagen gehouden. Een mooi verslag en sfeerplaatjes kun je hier vinden, kijk maar hoe leuk het was! 

Lees hier de veel gestelde vragen over de ThuisbakkersDagen. Zit jouw vraag er niet bij? Stel deze dan via info@ThuisbakkersPunt.nl