Ben je thuisbakker en vind je het leuk meer contacten te krijgen in je buurt? Of ben je vooral goed in gebak opeten? Dan hebben wij iets leuks voor je! De ThuisbakkersDagen: Thuisbakkers houden open huis voor de mensen uit hun buurt, jaarlijks rondom het eerste volle weekend van november.

  ThuisbakkersDagen 

  De thuisbakker bepaalt helemaal zelf hoe hij/zij deze dag invult binnen zijn/haar mogelijkheden en kostenplaatje. Denk bijvoorbeeld aan:

  • High tea met eigen baksels
  • Workshop cupcakes of taart versieren
  • Workshop bonbons of truffels maken
  • Workshop hartige hapjes maken (kaasstengels, (worsten)broodjes, quiches, etc)
  • Koffie met gebak met je buren / vrienden / familie / sportmaatjes / collega's
  • Een veiling van brood of gebak organiseren voor een goed doel naar keuze

  ThuisbakkersPunt helpt de thuisbakkers op weg, en helpt buurtbewoners de deelnemende thuisbakkers in de buurt te vinden. 

  Dag van de thuisbakker ThuisbakkersDagen

  Bakken voor je buur: verbinding belangrijker dan ooit

  Sinds maart 2020 ziet de wereld er iets anders uit: het coronavirus bereikte ons land. Lockdown, 1,5 meter afstand houden waren maar een greep uit de maatregelen die de afstand tussen mensen letterlijk vergrootte. Nu de maatregelen een stuk soepeler zijn is de behoefte aan contact en verbinding met de buurt nu belangrijker dan ooit! ThuisbakkersPunt helpt jou op weg om met brood, gebak en chocola nieuwe verbindingen te maken en oude op te poetsen. 

  samen eten verbondenheid

  Misschien denk je nu: goh leuk, maar hoe doe ik dat? Dat begrijpen we heel goed. Op deze pagina over de ThuisbakkersDagen vind je meer informatie over hoe ThuisbakkersPunt je op weg helpt! 

  Bezoekje bij een thuisbakker 

  Ben jij een liefhebber van gebak? Vind dan een thuisbakker in jouw buurt en ga langs! Hier komt het overzicht met deelnemende thuisbakkers.

  In 2019 zijn de eerste ThuisbakkersDagen gehouden. Een mooi verslag en sfeerplaatjes kun je hier vinden, kijk maar hoe leuk het was! Lees ook de verhalen van 2021

  Lees hier de veel gestelde vragen over de ThuisbakkersDagen. Zit jouw vraag er niet bij? Stel deze dan via info@ThuisbakkersPunt.nl

   

  meer contact met gebak