Almere

 

BroodLetter maakt brood van biologisch ingrediënten: met als basis meel, water en wat Keltisch zeezout en dat is niet alleen lekker maar ook beter verteerbaar.  
Fiona Ekeler, de bakker van BroodLetter, geeft het deeg een heel lange rijstijd en dat geeft smaak aan het brood. Bovendien voegt zij geen overbodige verbetermiddelen toe, zoals extra gluten of glutenversterkers, of andere broodverbetermiddelen. De enige toevoegingen zijn er om het brood te verreiken zoals: vruchten, krenten, rozijnen, noten en zaden of olijven en zongedroogde tomaten, groenten etc. Het brood wordt iedere zaterdagochtend vroeg vers gebakken op een stenen vloeroven. Er zijn verschillende verkooppunten. Deze kun je vinden op deze website

 

Contact 

Fiona Ekeler

WhatsApp 0620735555

Website BroodLetter

Heb je genoten van het gebak?

Laat dan hieronder je reactie achter

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.