Proclaimer

  • ThuisbakkersPunt is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Stuur dan een bericht naar info@ThuisbakkersPunt.nl. Binnen enkele werkdagen zullen wij uw melding behandelen en waar nodig actie ondernemen.
  • Uw gegevens worden met uiterste discretie verwerkt en niet aan derden overgedragen. Alle informatie die u ThuisbakkersPunt verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.
  • De thuisbakkers die op de site vermeld staan zijn verantwoordelijk voor de prijs, kwaliteit en alles rondom de productie en levering van hun gebak. ThuisbakkersPunt is de vindplaats van de thuisbakkers waar klanten en thuisbakkers elkaar kunnen vinden en contact met elkaar kunnen opnemen, ThuisbakkersPunt staat buiten de afspraken die klant en thuisbakker met elkaar maken.