Heldere afspraken zijn belangrijk. Zo weet je waar je aan toe bent én waar je voor kiest. ThuisbakkersPunt heeft daarom algemene voorwaarden opgesteld. Op deze pagina vind je de algemene uitgangspunten en de belangrijkste dingen die je weten moet voor deelname aan een workshop. Wil je alle voorwaarden weten, dan kun je deze onderaan deze pagina downloaden. 

Algemene uitgangspunten

 • ThuisbakkersPunt is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Stuur dan een bericht naar info@ThuisbakkersPunt.nl. Binnen enkele werkdagen zullen wij uw melding behandelen en waar nodig actie ondernemen.
 • Uw gegevens worden met uiterste discretie verwerkt en niet aan derden overgedragen. Alle informatie die u ThuisbakkersPunt verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.
 • De thuisbakkers die op de site vermeld staan zijn verantwoordelijk voor de prijs, kwaliteit en alles rondom de productie en levering van hun gebak. ThuisbakkersPunt is de vindplaats van de thuisbakkers waar klanten en thuisbakkers elkaar kunnen vinden en contact met elkaar kunnen opnemen, ThuisbakkersPunt staat buiten de afspraken die klant en thuisbakker met elkaar maken. 

Workshop Deelname

 • Je deelname aan de workshop is pas definitief zodra je je via de webshop/website/per email hebt ingeschreven en betaald hebt. 
 • Afmelden voor een workshop dient via e-mail te gebeuren, Bij afmelding voor een workshop wordt er € 5,- aan administratiekosten ingehouden, omdat betalingen ontvangen ThuisbakkersPunt geld kost. 
 • Afmelding voor een workshop:
  Bij afmelding tot een (1) maand (30 dagen) voor aanvang krijgt je het volledige bedrag terug, minus de administratiekosten.
  Bij annulering tussen 30 tot 14 dagen voor aanvang van de workshop wordt 50% van het deelname geld in rekening gebracht.
  Bij annulering vanaf 14 dagen vóór aanvang van de workshop wordt 100% van het deelname geld in rekening gebracht. Bij het niet verschijnen tijdens de workshop, wordt ook geen geld teruggeboekt.
 • Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, dan mag je ook zelf voor vervanging zorgen. Je deelnamebevestiging is overdraagbaar, maar meld het wel even.

Alle voorwaarden op een rijtje

Download hieronder alle voorwaarden. 

Voorwaarden Thuisbakkerspunt
PDF – 141,3 KB 285 downloads