Hoe maak ik professionele foto’s van mijn eigen taarten en gebakjes?
Deze workshop is vol, Benieuwd hoe het was? Lees dan ons verhaal. Heb je interesse om ook een keer mee te doen? Mail, dan houden we je op de hoogte!
Wil jij leren hoe je professionele foto’s maakt van jouw taarten, gebak, brood of chocolade? Doe dan op zaterdag 16 oktober 2021 mee aan de workshop food-fotografie en styling. Onder begeleiding van een ervaren fotograaf leer je de basis van onder andere styling, licht en compositie met gebruik van je eigen camera of telefoon. Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met verschillende achtergronden en ondergronden. Aan het einde van de cursus weet jij hoe je jouw baksels nog beter kunt presenteren op je website en social media én heb je natuurlijk een lading mooie foto's van je eigen gebak!
Programma
De workshop wordt gegeven door Natalja, de fotograaf achter VanZijpFotografie
- 12.45/13.00 uur Aankomst met koffie/thee/fris
- 13.00-15.30 uur Workshop food-fotografie en styling met telefoon of camera
- 15.30/16.00 uur Afsluiting en kunnen we elkaars baksels proeven.
Wanneer: zaterdag 16 oktober 2021
Waar: regio Amersfoort, exacte locatie volgt
Kosten & Aanmelden
De workshop kost normaal €75,00 maar ThuisbakkersPunt laat iedereen profiteren van groepskorting!
- Leden van ThuisbakkersPunt betalen €45,00 en melden zich aan door een mailtje te sturen naar info@thuisbakkerspunt.nl.
- Nieuwe leden; ben je nog geen lid van ThuisbakkersPunt maar wordt je dit wel gelijk, dan betaal je €55,00.
- Niet leden betalen €65,00
Als de workshop vol zit (bij 10 personen) is er ook nog kans dat we een 2de datum prikken, maar of dat dan ook voor deze prijs kan, is nog niet bekend.
En verder,
- Coronaproof: Yes! De studio biedt ruimte aan maximaal 10 deelnemers, vol = vol. Wij vragen alle deelnemers om ten alle tijden de coronaregels te hanteren.
- Meenemen: eigen items die je op de foto wilt zetten (taart, gebak, chocolade, brood, het mag allemaal!) en je eigen camera of telefoon.
- De workshop gaat door vanaf 8 deelnemers.
- Voor meer informatie mail naar info@thuisbakkerspunt.nl