ThuisbakkersPunt laat je gevonden worden zodat jij mensen blij kan maken met jouw gebak.

Als je zelf een thuisbakker bent, weet je hoe blij je mensen kan maken met een zelfgemaakt brood of gebakje. ThuisbakkersPunt wil deze blijheid graag helpen verspreiden, door een platform te zijn waarop thuisbakkers uit heel Nederland makkelijk te vinden zijn door mensen uit de buurt die zin hebben in gebak. Zo dragen we een steentje bij in de verbondenheid van de samenleving: taart inzetten als hulpmiddel in een tijd van eenzaamheid, individualisme en een grote ecologische voetafdruk, dat kan best lekker zijn! 
We organiseren ook activiteiten rondom dit thema, zoals bijv. de ThuisbakkersDagen. Hou hiervoor de site, Facebook en insta in de gaten. 

ThuisbakkersPunt geeft handige info voor jouw thuisbakkerij. 

ThuisbakkersPunt wil een werkelijke toevoeging zijn aan de vele info die op internet te vinden is voor thuisbakkers, daarom vind je bij ons bijvoorbeeld geen recepten, maar wel achtergrondinfo over het opzetten en uitbouwen van je thuisbakkerij. Check hiervoor regelmatig onze info-pagina

 

Voor de (thuis)bakker uit ontwikkelingslanden 

ThuisbakkersPunt vraagt een kleine bijdrage aan de thuisbakkers die op de site staan. Hiervan gaat de helft naar Bake for Life om zo thuisbakkers uit ontwikkelingslanden helpen met het starten van hun eigen thuisbakkerij waarmee ze in hun levensonderhoud kunnen voorzien. Zo deel je je taart niet alleen met de mensen om je heen, maar maken we ook op deze manier de wereld een stukje mooier.