Hieperdepiep Hoera!! Je mag kaarjes uitblazen! De ker op de taart van iedere verjaardag, vinden wij bij ThuisbakkersPunt. Daarom ben je bij ons aan het goede adres voor het vinden van je unieke verjaardagstaart! In cijfervorm, fotocake, met fondant of met cijfers.. We maken deze precies zoals je wilt, in thema, uiterlijk en qua smaak en bijzondere eetwensen als glutenvrij. Onze thuisbakkers staan voor je klaar om jouw verjaardagsgebak, origineel en met liefde gemaakt, te bakken!

Een speciale verjaardagstaart, uniek voor jou gemaakt! 

Laat je inspireren door foto's hieronder van het lekkers dan onze bakkers zoal maken! Vind vervolgens een thuisbakker bij jou in de buurt. Via de contactgegevens van de door jou gekozen thuisbakker kun je in overleg al je wensen kenbaar maken.

 

Cijfertaart

Foto van Berthold Kalsbeek - Bertholds Gebak

Verjaardagstaart

Foto van Danielle Bijl - Taartje-Online

Kinderverjaardagstaart

Foto van Margreet van Esch - Llek Cake

Voetbal verjaardagstaart

Foto van Nasta Luhukay - Nastaart

Sweet sixteen dripcake

Foto van Michelle Markes - Michelle's Kitchen

Fotoprint Verjaardagstaart

Foto van Peter Onderwater - Peter Bakt

Over de toptaart

Foto van Romaike Straub - Taarten en cupcakes Silvolde

Glutenvrije verjaardagstaart

Foto van Ramona Kuijpers - Soulcake

Peuter verjaarsdagstaart

Foto van Sandra Rozendaal

Checklist voor een fijne samenwerking tussen klant en thuisbakker

ThuisbakkersPunt is het platform waarop je thuisbakkers in je buurt, die graag voor anderen bakken en daarmee wat gezelligheid in de buurt brengen,  vinden kan. Via de contactgegevens op de pagina van de thuisbakker kom je zelf in contact met de thuisbakker en kun je jouw wensen voorleggen. Dit is zonder tussenkomst van ThuisbakkersPunt. Je maakt dus zelf  afspraken met de thuisbakker. Handig om bij de hand te hebben is dit lijstje met zaken die je zou kunnen spreken met de thuisbakker, waardoor jullie een prettige samenwerking kunnen hebben.