14 februari is het Valentijnsdag. Een mooi moment om jouw geliefde maar natuurlijk ook moeder, opa of buurvrouw te verrassen met iets lekkers. Zeker in deze gekke periode is dit éxtra leuk! Laat je inspireren door het meest liefdevolle gebak dat jij je kan voorstellen! Onze thuisbakkers bakken speciaal voor Valentijn het gebak van jullie dromen. 

Bestel bij een thuisbakker in jouw buurt! 

Onze thuisbakkers staan klaar om voor jou te bakken. Sommigen hebben een speciale Valentijnaanbieding, anderen laten het aan jou over en horen graag wat ze voor jou kunnen maken. Verlekker je alvast aan het Valentijngebak op de foto's hieronder. 
Zoek een thuisbakker bij jou in de buurt, bestel en verras jouw Valentijn! 

 

Hartjestaart met bloemen

Foto van Anja Venema- Zalige Taarten

Valentijn taartjes

Foto van Jorine van Ruitenbeek - cake en feestjes

Macaronhartjes

Foto van Carla van der Weijde - Carla's Bakery

Valentijn assortiment

Foto van Iris Gussenhoven - Boter Bloem en Eieren

Lieve koekjes

Foto van Sanne Alblas - Gravin 427

Valentijn Sweetbox 

Foto van Sahaira Hodge - Sahaira's Bakery and Sweets

Checklist voor klant en thuisbakker

ThuisbakkersPunt is het platform waarop je thuisbakkers in je buurt, die graag voor anderen bakken en daarmee wat gezelligheid in de buurt brengen,  vinden kan. Via de contactgegevens op de pagina van de thuisbakker kom je zelf in contact met de thuisbakker en kun je jouw wensen voorleggen. Dit is zonder tussenkomst van ThuisbakkersPunt. Je maakt dus zelf  afspraken met de thuisbakker. Handig om bij de hand te hebben is dit lijstje met zaken die je zou kunnen spreken met de thuisbakker, waardoor jullie een prettige samenwerking kunnen hebben.