Ben jij op zoek naar iets bijzonders?  Een thema dat precies past bij de persoon voor wie de taart is. Of gebakjes die perfect bij de gelegenheid passen?  Alle kenmerken vereeuwigd in taart, gebak of brood om met een feestje op te peuzelen!  Hiervoor ben je bij ThuisbakkersPunt aan het goede adres! Onze thuisbakkers staan voor je klaar om jouw themataart, origineel en met liefde gemaakt, te bakken!

Bijzonder themagebak, speciaal voor jou gemaakt! 

Laat je inspireren door foto's hieronder van het lekkers dan onze bakkers zoal maken! Vind dan een thuisbakker bij jou in de buurt. Via de contactgegevens van de door jou gekozen thuisbakker kun je in overleg al je wensen kenbaar maken.

 

Koekiemonster taart

Foto van Iris Gussenhoven - Boter Bloem en Eieren

Voetbaltaart

Foto van Carla van der Weijde - Carla's Bakery

Disneytaart

Foto van Nasta Luhukay - Nastaart

Unicorn cupcakes

Foto van Remya - Cupcake buddy

Tas taart

Foto van Elfriede Dudink - Dubbelhandig

Dinotaart

Foto van Romaike Straub - Taarten en Cupcakes Silvolde

Prinsessen Barbietaart

Foto van Noah C - Noa's Bakery

(afge) Studeertaart

Foto van Jeline Izelaar - Jeline Bakt

Jungle Dierentaart

Foto van Michelle Markes - Michelles Kitchen

Checklist voor een fijne samenwerking tussen klant en thuisbakker

ThuisbakkersPunt is het platform waarop je thuisbakkers in je buurt, die graag voor anderen bakken en daarmee wat gezelligheid in de buurt brengen,  vinden kan. Via de contactgegevens op de pagina van de thuisbakker kom je zelf in contact met de thuisbakker en kun je jouw wensen voorleggen. Dit is zonder tussenkomst van ThuisbakkersPunt. Je maakt dus zelf  afspraken met de thuisbakker. Handig om bij de hand te hebben is dit lijstje met zaken die je zou kunnen spreken met de thuisbakker, waardoor jullie een prettige samenwerking kunnen hebben.