Ben jij op zoek naar iets bijzonders voor de Pasen? Zachte broodjes in de vorm van een haas, kwarktaartpuntjes voor de paasbrunch of wil je bijv. chocolade paasfiguren laten maken? Dan ben je bij ThuisbakkersPunt aan het goede adres! Onze thuisbakkers staan voor je klaar om jouw paasgebak, origineel en met liefde gemaakt, te bakken!

Bijzonder paasgebak, speciaal voor jou gemaakt! 

Laat je inspireren door foto's hieronder van het lekkers dan onze bakkers zoal maken! Vind vervolgens een thuisbakker bij jou in de buurt. Via de contactgegevens van de door jou gekozen thuisbakker kun je in overleg al je wensen kenbaar maken.

 

Vogelnestjes lentetaart

Foto van Anja Venema - Zalige taarten

Advokaat Tulbant

Foto van Annelies Vernooy - Annelies Bakt

Hazenbroodjes

Foto van Sanne Alblas - Gravin 427

Sinaasappel Kwarktaartpuntjes

Foto van Ypie Dijkstra-  Y-Pie

Paasbrood tafelstuk

Foto van Sanne Alblas - Gravin 427

Chocolade figuren

Foto van Romaike Straub - Taarten en Cupcakes Silvolde

Bokkepootjes-advokaat taart

Foto van Petra Schoute - Peet's Bakery

Frisse Lentetaart

Foto van Anja Minkes - it Swiete Bekje

Advokaat paasassoritment

Foto van Jorine van Ruintenbeek - Cake en Feestjes

Checklist voor een fijne samenwerking tussen klant en thuisbakker

ThuisbakkersPunt is het platform waarop je thuisbakkers in je buurt, die graag voor anderen bakken en daarmee wat gezelligheid in de buurt brengen,  vinden kan. Via de contactgegevens op de pagina van de thuisbakker kom je zelf in contact met de thuisbakker en kun je jouw paaswensen voorleggen. Dit is zonder tussenkomst van ThuisbakkersPunt. Je maakt dus zelf  afspraken met de thuisbakker. Handig om bij de hand te hebben is dit lijstje met zaken die je zou kunnen spreken met de thuisbakker, waardoor jullie een prettige samenwerking kunnen hebben.