In mei is het moederdag en wat is er nou leuker om haar dan te verrassen met een unieke lekkernij gebakken door een thuisbakker uit de buurt. Al je speciale wensen worden handgemaakt voor jouw moeder! Houdt ze van bloemen, laat een bloementaart maken. Is ze meer van de hartjes, aardbeien, chocolade of... Jij mag het zeggen! 

Taart bestellen voor Moederdag! 

Wil ook jij een originele, met liefde handgemaakte taart bestellen voor je moeder? Vind dan een thuisbakker bij jou in de buurt. Via de contactgegevens van de door jou gekozen thuisbakker kun je in overleg al je wensen kenbaar maken. 

Bloemenhart taart

foto van Sanne Alblas - Gravin 427

Aardbeientaart

foto van Petra Schoute - Peet's Bakery

Millionaire shortbread  hartjes

foto van Ramona Kuijpers - Soulcake

Moederdag sweetbox

Foto van Sahaira Hodge - Sahaira's Bakery and Sweets

Rozengebakjes

Foto van Jorine van Ruimtenbeek - Cake en Feestjes

Gebak zonder snelle suikers

foto van Ramona Kuijpers - Soulcake

Checklist voor een fijne samenwerking tussen klant en thuisbakker

ThuisbakkersPunt is het platform waarop je thuisbakkers in je buurt, die graag voor anderen bakken en daarmee wat gezelligheid in de buurt brengen,  vinden kan. Via de contactgegevens op de pagina van de thuisbakker kom je zelf in contact met de thuisbakker en kun je jouw wensen voorleggen. Dit is zonder tussenkomst van ThuisbakkersPunt. Je maakt dus zelf  afspraken met de thuisbakker. Handig om bij de hand te hebben is dit lijstje met zaken die je zou kunnen spreken met de thuisbakker, waardoor jullie een prettige samenwerking kunnen hebben.