Ben jij op zoek naar iets bijzonders voor de Koningsdag? Ga je voor de klassieke oranje tompouce, een hippe Koningsdag Sweetbox , smeuïge oranje muffins of Delfs blauw gebak?  Dan ben je bij ThuisbakkersPunt aan het goede adres! Onze thuisbakkers staan voor je klaar om jouw Koningsdaggebak, origineel en met liefde gemaakt, te bakken!

Bijzonder gebak, speciaal voor jou gemaakt! 

Laat je inspireren door foto's hieronder van het lekkers dan onze bakkers zoal maken! Zoek vervolgens een thuisbakkerij bij jou in de buurt. Via de contactgegevens van de door jou gekozen thuisbakker kun je in overleg al je wensen kenbaar maken.

 

Oranje Muffin

Foto van Ramona Kuijpers - Soulcake

Delfs Blauw gebak

Foto van Elfriede Dudink - Dubbelhandig

Zoete Koningsdag hapjes

Foto van Jorine van Ruitenbeek - Cake en Feestjes

kroningsdag Cupcakes

Foto van Jeline Izelaar - Jeline Bakt

Oranje Tompouce zonder kleurstof

Foto van Sanne Alblas - Gravin 427

Kroonkoekjes

Foto van Annelies Vernooij - Annelies Bakt

Rood Wit Blauw muffin

Foto van Petra Schoute - Peet's Bakery

Oranje Sweetbox

Foto van Jeline Izelaar - Jeline Bakt

Koningsdag Macarons

Foto vanJanneke Gerrets - den Engelse  - Zoetzaam

Checklist voor een fijne samenwerking tussen klant en thuisbakker

ThuisbakkersPunt is het platform waarop je thuisbakkers in je buurt, die graag voor anderen bakken en daarmee wat gezelligheid in de buurt brengen,  vinden kan. Via de contactgegevens op de pagina van de thuisbakker kom je zelf in contact met de thuisbakker en kun je jouw paaswensen voorleggen. Dit is zonder tussenkomst van ThuisbakkersPunt. Je maakt dus zelf  afspraken met de thuisbakker. Handig om bij de hand te hebben is dit lijstje met zaken die je zou kunnen spreken met de thuisbakker, waardoor jullie een prettige samenwerking kunnen hebben.