Ben jij op zoek naar iets bijzonders voor de kerst? Dan ben je bij ThuisbakkersPunt aan het goede adres! Onze thuisbakkers staan voor je klaar om jouw kerstgebak, origineel en met liefde gemaakt, te bakken! Denk bijv aan een glutenvrije kerstkrans of een lactosevrije Rendiertaart of... voor ieder is er wat wils! 

Bijzonder kerstgebak, speciaal voor jou gemaakt! 

Kijk hieronder voor het lekkers dan onze bakkers zoal maken! Zoek vervolgens een thuisbakker bij jou in de buurt. Via de contactgegevens van de door jou gekozen thuisbakker kun je in overleg al je wensen kenbaar maken.

Kerst Assortiment

Foto van Annet Lemaire - Tenna's Bakery

Koekjeskerstboom

Foto van Carolien Beugelsdijk - Caros cakes

Rendiertaart

Foto van Nasta Luhukay - de_Kottencakeenschede

Rudolf Rendiertaart

Foto van Sahaira Hodge - Sahaira's Bakery and Sweets

Kerstkoekjes met boodschap

Foto van Sanne Alblas - Gravin 427

Kerstcupcakes

Foto van Nasta Luhukay - de_Kottencakeenschede

Fondant Kerstman gebak

Foto van Petra Schoute - Peet's Bakery

Kerststerrentaart

Foto van Anja Minkes - it Swiete Bekje

Kerstklok cheesecake

Foto van RamonaKuijpers - Soulcake

Checklist voor een fijne samenwerking tussen klant en thuisbakker

ThuisbakkersPunt is het platform waarop je thuisbakkers in je buurt, die graag voor anderen bakken en daarmee wat gezelligheid in de buurt brengen,  vinden kan. Via de contactgegevens op de pagina van de thuisbakker kom je zelf in contact met de thuisbakker en kun je jouw wensen voorleggen. Dit is zonder tussenkomst van ThuisbakkersPunt. Je maakt dus zelf  afspraken met de thuisbakker. Handig om bij de hand te hebben is dit lijstje met zaken die je zou kunnen spreken met de thuisbakker, waardoor jullie een prettige samenwerking kunnen hebben.