Van harte uitgenodigd op zaterdag 10 juni 2023 

Ieder jaar organiseert ThuisbakkersPunt een gratis feestje, waarbij thuisbakkers elkaar ontmoeten & van elkaars gebak proeven!
Dit is ter ere van de jaarlijkse cheque uitreiking aan Bake for Life; een stichting die kansarme mensen in Oeganda helpt d.m.v. een bakkersopleiding, zodat zij kunnen voorzien in hun eigen levensonderhoud! Van de bijdrage die onze thuisbakkers betalen, gaat namelijk de helft naar Bake for Life. Ook houden onze thuisbakkers soms op eigen initiatief bak-acties voor dit goede doel

Ieder jaar ergens anders

In de afgelopen jaren zijn we te gast geweest bij Bakery InstituteTerwispel, en bij Bakkerijwereld. Dit jaar zijn we welkom bij: Cooking at Home in Rijssen. Een bakwinkel én bakworkshopruimte in één!

Programma in de Workshopruimte

High tea met eigen gebak

Het is vaste prik dat de thuisbakkers die komen een eigen baksel meenemen voor de high tea, zodat we van elkaar kunnen proeven en zo inspiratie op kunnen doen. Daarnaast kun je dit jaar natuurlijk een kijkje nemen in de winkel. Maar, er staat ook dit jaar weer wat bijzonders op de planning;

Workshopruimte

De workshopruimte is beschikbaar gesteld aan ThuisbakkersPunt! Dus zijn we druk bezig hiervoor een leuke invulling te zoeken. Wil jij je bakkunsten laten zien door een demo te geven, of heb je een ander leuk idee? Neem gerust contact op!

Alle info op een rij

Wanneer:

Zaterdag 10 juni van 13:00 - 16:00.

Waar

Cooking at Home

Elsenerstraat 20

7461 DN Rijssen

Meenemen

Ben je thuisbakker, neem dan een eigen baksel mee voor de high tea! Erg leuk om van elkaar te proeven en inspiratie op te doen!

Aanmelden of een vraag stellen

via info@thuisbakkerspunt.nl 

Iedereen is welkom

De thuisbakkers van ThuisbakkersPunt krijgen allemaal een uitnodiging in hun mailbox om bij dit jaarlijkse feestje aanwezig te zijn. Daarnaast is iedereen die het leuk lijkt is van harte welkom om te komen! Ben je bijv. nieuwsgierig naar ThuisbakkersPunt, Bake for Live, Cooking at Home of wil je graag thuisbakkers ontmoeten. Wees welkom!  Het zou fijn zijn als je even laat weten dat je komt.