ThuisbakkersPunt reikt eerste cheque uit aan Bake for Life! 

In september 2019, is de toen nog jonge stichting ThuisbakkersPunt gestart met geld inzamelen voor Bake for Life naast dat we een vindplaats en informatiepunt zijn voor thuisbakkers. 

 

Een jaar later, op zondag 27 september 2020, kwam een leuke groep mensen uit het hele land bij elkaar. Bestaande uit thuisbakkers van ThuisbakkersPunt, een afvaardiging van Bake for Life en enthousiaste partners. Bakery Institute in Zaandam heeft hiervoor de lokatie beschikbaar gesteld, zodat wij elkaar corona-proof konden ontmoeten. Iedereen had iets lekkers gebakken voor dit kleine feestje, want er was weldegelijk iets te vieren! Namelijk: de allereerste overhandiging van de cheque aan Bake for Life!

 

Na een woordje van onze voorzitter over hoe dit geld verzameld is, namelijk een maandelijkse bijdrage van thuisbakkers die op de site van ThuisbakkersPunt hun diensten aanbieden voor de buurt waarin zij leven, én extra giften van thuisbakkers die een zgn. Benefiet Bak-actie hebben gehouden, was daar het moment suprême: de overhandiging van een cheque van €500,- aan secretaris Heleen Verberne van Bake for Life. Die uiteraard een dankwoord heeft gesproken en verteld heeft over het mooie werk wat de stichting in Oeganda doet.

Het was een gezellige middag, waarbij we als thuisbakkers van elkaars gebak hebben kunnen proeven en ook met elkaar hebben kennisgemaakt. We zien uit naar wat het nieuwe jaar ons gaat brengen! Ben je benieuwd naar meer foto's? Kijk dan op onze facebook en Insta