Romantisch samen de taart aansnijden, de kers op de taart van iedere trouwerij, vinden wij bij ThuisbakkersPunt. Daarom ben je bij ons aan het goede adres voor het vinden van je bruidstaart! Faultline, Stapeltaart, Vierkant of Rond, met creme, fruit of bloemen.. We maken deze precies zoals je wilt, in thema, uiterlijk en qua smaak en bijzondere eetwensen als glutenvrij. Onze thuisbakkers staan voor je klaar om jouw bruidstaart, origineel en met liefde gemaakt, te bakken!

Jouw bruidstaart, speciaal voor jou gemaakt! 

Laat je inspireren door foto's hieronder van het lekkers dan onze bakkers zoal maken! Zoek dan een thuisbakker bij jou in de buurt. Via de contactgegevens van de door jou gekozen thuisbakker kun je in overleg al je wensen kenbaar maken.

 

Bio en Glutenvrije bruidstaart

Foto van Geraldine van Doorn -  Amelie Bakt taart

Verlovingstaart

Foto van Carla van der Weijde - Carla's Bakery

Vier lagen taart

Foto van Nasta Luhukay - Nastaart

Faultline bruidsgebak

Foto van Iris Gussenhoven - Boter, Bloem en Eieren

Botercreme bloementaart

Foto van Anja Venema - Zalige Taarten

Vierkante bruidstaart

Foto van Eliabeth Lopes - Mi Douchi Cakes

Stapeltaart met fruit en bloemen

Foto van Rieneke Kieft - Ugchelisious

Fondantbruidstaart

Foto van Hellen van Dorsten - Hellens Bakery

Vierkante stapeltaart

Foto van Sanne Alblas - Gravin 427

Checklist voor een fijne samenwerking tussen klant en thuisbakker

ThuisbakkersPunt is het platform waarop je thuisbakkers in je buurt, die graag voor anderen bakken en daarmee wat gezelligheid in de buurt brengen,  vinden kan. Via de contactgegevens op de pagina van de thuisbakker kom je zelf in contact met de thuisbakker en kun je jouw wensen voorleggen. Dit is zonder tussenkomst van ThuisbakkersPunt. Je maakt dus zelf  afspraken met de thuisbakker. Handig om bij de hand te hebben is dit lijstje met zaken die je zou kunnen spreken met de thuisbakker, waardoor jullie een prettige samenwerking kunnen hebben.