Even voorstellen..

Mijn naam is Mannin Vering-Schalkwijk. Op mijn blog en in de workshops die ik geef in o.a. brood, banket en koek, deel ik graag mijn kennis over bakken. Die kennis helpt je te snappen wat er gebeurt en waarom je een bepaalde handeling doet. Maar ook  hoe je bij veranderende omstandigheden kunt bijstellen om toch tot een goed eindresultaat te komen. 

Dus vind ik het heel belangrijk dat je weet wat je doet. Daarbij is het verkrijgen van ervaring door te doen ook erg belangrijk. Ik hoop dat ik je, mede via deze tips op ThuisbakkersPunt, kan helpen om grip te krijgen op het bakproces zodat je zoveel mogelijk mensen blij kan maken met jouw baksels. Want wat is er mooier om het wonder te aanschouwen dat losse grondstoffen -welke onverwerkt niet erg aantrekkelijk zijn- tijdens het mengen en kneden een reactie aangaan en na het bakken iets overheerlijks vormen? En om dat lekkers vervolgens te kunnen delen met anderen? Ik wens je veel plezier bij het aanschouwen en delen van dit prachtige proces en het resultaat ervan!