Geef een jaar bij ThuisbakkersPunt cadeau

Verras een thuisbakker met dit leuke cadeau: een jaar bij ThuisbakkersPunt! De thuisbakker krijgt een eigen pagina op onze site, zodat deze zijn/haar gebak kan showen en gevonden kan worden door buurtgenoten die zin hebben in taart, gebak, koek, chocolade of brood. Een superleuke manier om nieuwe contacten in de buurt op te doen! Ook kan de thuisbakker meedoen aan onze bak-events zoals de ThuisbakkersDagen, de Benefiet Bak-actie en de cheque uitreiking. Zo komt de thuisbakker in contact met andere thuisbakkers, waardoor deze zich kan laten inspireren. Wat de thuisbakker hiervoor nog meer krijgt kun je lezen op onze pagina 'voor de thuisbakker'

Ken jij een thuisbakker die sociaal is voor de buurt en de wereld? Laat hem/haar dan kennismaken met ThuisbakkersPunt via deze cadeaubon!

Cadeaubon

€ 25,00

Cadeaubon

€ 25,00

Maak iemand blij met een jaar bij ThuisbakkersPunt.

Hoe gaat het in z'n werk?

  • Bestel de cadeaubon via onze webshop, door hierboven op 'in winkelwagen' te klikken en de stappen te volgen
  • Je krijgt na bestelling z.s.m. de cadeaubon verstuurd per mail.
  • Print de cadeaubon uit, pak 'm mooi in en geef deze cadeau aan de thuisbakker. 
  • Op de bon staat een unieke code, die de thuisbakker gebruikt bij het aanmelden, en deze niets hoeft te betalen voor 1 jaar bij ThuisbakkersPunt.

Leuk om te weten

Iedere thuisbakker die aangesloten is bij ThuisbakkersPunt, betaalt €15,- per jaar. Hiervan gaat de helft naar Bake for Life. Wanneer je een thuisbakker de cadeaubon geeft, steun je dus kansarme mensen in Oeganda met een opleiding tot bakker! 
Ben je benieuwd hoe de rest van de financiën van de cadeaubon opgebouwd zijn? Kijk dan op de aanmeldpagina voor thuisbakkers.