Thuisbakker in Heerhugowaard

Hallo ik ben Wilfred Jansen en ben 57 jaar. Ben al me hele leven lang al gek op bakken en koken. Ik ben momenteel werkzaam bij de Koninklijke marine en zal over een klein jaar met functioneel leeftijd ontslag gaan.

Het bakken werd al vroeg meegegeven met me moeder en heb altijd de passie hiervoor gehouden. Ook toen ik aan het varen was was ik vaak te vinden in de bakkerij aan boord. Nu mijn werkzame leven bijna achter de rug is ben ik mijn hart gaan volgen…. Heb eerst bijna alle broodcursussen gevolgd bij de bakery institute in Zaandam. Terug naar de basis. Hier heb ik toen ook de introductie patisserie gedaan en was gelijk verkocht… ook hier ga je weer terug naar de basis….. ik was zo enthousiast dat ik me gelijk heb ingeschreven voor de 20 daagse opleiding. In principe was dat elke vrijdag maar Corona gooide roet in het eten. Maar een ontmoetend gave opleiding. Heel veel geleerd ook de theorie achter de produkten.

Wekelijks bak ik desembroden die besteld kunnen worden. Met deze broden ben ik drie dagen bezig voordat ze in de oven gaan. Deze langzame processen geven het brood een volle en natuurlijke smaak. En uitstekend verteerbaar.. uiteraard zonder toevoegingen.

Wil je brood of patisserie bij me bestellen? Doe me een mailtje, ik hoor graag wat je wensen zijn!
Dan kunnen we kijken wat mogelijk is en wat de kosten zijn.

Ik gebruik zoveel mogelijk pure produkten dus geen zakjes/pakjes/mixen.

Contact 

Wilfred Jansen

Whatsapp 06-83696557
Email wamjansen@quicknet.nl 

Heb je genoten van het gebak?

Laat dan hieronder je reactie achter

Reactie plaatsen

Reacties

Helma Blaauw
6 dagen geleden

Hallo,
Graag zou ik willen weten of u ook cijfertaarten maakt en wat het kost.
Ik wacht u antwoord af.
Vrg. Helma