Thuisbakker in Amsterdam

Brownies, brownies en nog eens brownies. El Choc is het oude verhaal van een uit de hand gelopen hobby met een nieuwe insteek. Staat er iets niet op de kaart en komen we samen op een nieuw idee? Dan komt het op de kaart. Geen fan van chocolade? Er zijn ook gebakjes op de kaart op basis van citrusvruchten a la brownie. Op zoek naar vegan gebak? Dat hebben we ook. Aandacht voor allergenen? Jep. Een stichting steunen met de opbrengst van een smaak, bedacht door jou? Doen we!

Als sociaal werker ben ik altijd nieuwsgierig naar mijn gesprekspartner, als thuisbakker is dit niet anders. Daarom heeft El Choc geen website, maar wél een menukaart waar je altijd naar kunt vragen. Met meer dan 80 verschillende smaken én de mogelijkheid om het gebak per post te ontvangen zijn de mogelijkheden namelijk eindeloos.

 

Contact 

Elwin Goedgedrag

06 11 47 80 44

e-mail: el_choc@outlook.com

Heb je genoten van het gebak?

Laat dan hieronder je reactie achter

Reactie plaatsen

Reacties

Hanna Kostelijk
een maand geleden

Extreem lekker!! Wordt om gevochten op onze afdeling.

Kinza Khan
6 maanden geleden

Hi, I would like to check the range of brownies you offer. I am afraid I cannot find them here or maybe it could be the fact I am unable to translate the website in English.
I had a friend (Margot Fredrick’s) send me a pack of brownies you made and those were to die for!

Suzanne Audma
6 maanden geleden

Heerlijke, rijke, smeuïge brownies. Je proeft de liefde een aandacht die Elwin erin stopt echt! Snel bestellen dus en oordeel daarna zelf ;)

Julia
7 maanden geleden

HEEL erg lekker en supermooi gemaakt! Erg genoten en het was echt een feestje om te zien en te proeven! Veel Dank aan El Choc!

Eugénie Landburg
8 maanden geleden

Verslavend!!! Heerlijk; we hebben genoten

Gerda Bentley
10 maanden geleden

Ze zijn te lekker die brownies . Al meerdere soorten geprobeerd, allemaal heerlijk

Robin
10 maanden geleden

Ik heb al vaker van El choc besteld en kan niet anders zeggen dan dat de brownies werkelijk fenomenaal zijn. De smaak is rijk, vol en lekker zoet! Ik kan het echt aanraden. En heb je een idee wat nog niet op de kaart staat. Dan wil Elwin dit graag voor je uitproberen.