Thuisbakker in Amsterdam

Brownies, brownies en nog eens brownies. El Choc is het oude verhaal van een uit de hand gelopen hobby met een nieuwe insteek. Staat er iets niet op de kaart en komen we samen op een nieuw idee? Dan komt het op de kaart. Geen fan van chocolade? Er zijn ook gebakjes op de kaart op basis van citrusvruchten a la brownie. Op zoek naar vegan gebak? Dat hebben we ook. Aandacht voor allergenen? Jep. Een stichting steunen met de opbrengst van een smaak, bedacht door jou? Doen we!

Als sociaal werker ben ik altijd nieuwsgierig naar mijn gesprekspartner, als thuisbakker is dit niet anders. Daarom heeft El Choc geen website, maar wél een menukaart waar je altijd naar kunt vragen. Met meer dan 80 verschillende smaken én de mogelijkheid om het gebak per post te ontvangen zijn de mogelijkheden namelijk eindeloos.

 

Contact 

Elwin Goedgedrag

e-mail: el_choc@outlook.com

Heb je genoten van het gebak?

Laat dan hieronder je reactie achter

Reactie plaatsen

Reacties

Marijke Kuijpers
6 maanden geleden

De brownies van Elwin zijn heel lekker en je kunt kiezen uit heel veel verschillende smaken. Alles zag er prachtig uit dus leuk om te trakteren.

ThuisbakkersPunt
6 maanden geleden

Beste Robin,

Bedankt voor je reactie, leuk dat je zo enthousiast bent over Elwins producten! Op deze pagina kun je Elwins contactgegevens vinden, bijv zijn mailadres.
We zullen je bericht ook doorsturen aan Elwin.
Groetjes, ThuisbakkersPunt

Robin van Buren
6 maanden geleden

Hey Elwin. Bak je nog brownies? We zouden graag nog eens bij je bestellen maar kan geen contact meer met je opnemen. Liefs Robin

Hanna Kostelijk
9 maanden geleden

Extreem lekker!! Wordt om gevochten op onze afdeling.

Kinza Khan
een jaar geleden

Hi, I would like to check the range of brownies you offer. I am afraid I cannot find them here or maybe it could be the fact I am unable to translate the website in English.
I had a friend (Margot Fredrick’s) send me a pack of brownies you made and those were to die for!

Suzanne Audma
een jaar geleden

Heerlijke, rijke, smeuïge brownies. Je proeft de liefde een aandacht die Elwin erin stopt echt! Snel bestellen dus en oordeel daarna zelf ;)

Julia
een jaar geleden

HEEL erg lekker en supermooi gemaakt! Erg genoten en het was echt een feestje om te zien en te proeven! Veel Dank aan El Choc!

Eugénie Landburg
een jaar geleden

Verslavend!!! Heerlijk; we hebben genoten

Gerda Bentley
een jaar geleden

Ze zijn te lekker die brownies . Al meerdere soorten geprobeerd, allemaal heerlijk

Robin
2 jaar geleden

Ik heb al vaker van El choc besteld en kan niet anders zeggen dan dat de brownies werkelijk fenomenaal zijn. De smaak is rijk, vol en lekker zoet! Ik kan het echt aanraden. En heb je een idee wat nog niet op de kaart staat. Dan wil Elwin dit graag voor je uitproberen.