Thuisbakker in Malden
Ik ben gespecialiseerd in het bakken van allergeenvriendelijke taarten. Of je nu lactosevrij, glutenvrij, vegan, notenvrij, koemelkvrij of eivrij gebak en/of taart wilt, Amélie bakt het voor je. Ook taarten met alles erop en eraan. Met of zonder voedselintolerantie of –allergie, er is altijd wel een lekker zoet of hartig taartje, gebakje of tussendoortje te verkrijgen.
Er worden alleen biologische en natuurlijke ingrediënten gebruikt, zo ook eetbare bloemen.
Daarnaast bak ik zonder onnodige toevoegingen. Dé speciale toevoegingen zijn een dosis liefde, passie en plezier die overal ingestopt worden.
Gluten, Lactose, Koemelk, Noten,
Pinda, Kippenei, Tarwe, Soja
Vegetarisch, Veganistisch
Contact
Geraldine van Doorn
telefoon: 06 17 09 57 03
e-mail: welkom@ameliebakttaarten.nl
Heb je genoten van het gebak?
Laat dan hieronder je reactie achter
Reactie plaatsen
Reacties